Bereken uw rit online.

TCU Taxi Utrecht werkt als eerste in Utrecht met een geheel geautomatiseerd en vrijblijvend online bereken en bestel formule.

Wij bieden u maximale zekerheid over de prijs van een taxirit. De ritprijs wordt bij de online reservering op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vastgesteld. De afgesproken prijs is voor u gegarandeerd, ongeacht files of andere vertragingen.

 

TAXICENTRALE CITY UTRECHT

Berliozstraat 6
3438 BJ Nieuwegein
   +31 (0) 30 – 7001290
  info@taxicentralecityutrecht.nl

Wij accepteren alle creditcards
Reserveren

 

VOOR AL UW TAXI SERVICE

Reserveren

TCU Taxi Utrecht in andere plaatsen.

Vanuit de regio Utrecht rijden wij in diverse plaatsen rondom Utrecht met onze taxi’s. U kunt ons vinden met: taxi Bilthoventaxi Nieuwegeintaxi Breukelentaxi Bunniktaxi de Bilttaxi Leidsche Rijntaxi IJsselsteintaxi Houtentaxi Zeisttaxi Maartensdijktaxi de Meerntaxi Vleutentaxi Maarssentaxi Maarssenbroektaxi Groenekan en taxi Vianen.

Extra informatie.

Wij hebben binnenkort ook onze elektrische taxi in Utrecht en omgeving. Wij zijn bekend door onze service met onze rolstoeltaxi’s in Utrecht, onze rolstoeltaxi’s in Nieuwegein, onze rolstoel+taxi’s in Zeist en natuurlijk door onze snelle service in Utrecht Stad.

Uiteraard zijn onze vaste klanten zeer te spreken over de mogelijkheden die wij bieden om de ritprijs van een taxi te berekenen en de voordelige tarieven die wij hanteren.

Wilt u meer weten over ons? Bel of mail ons dan voor meer informatie.