Over ons

Over TCU

Taxicentrale City Utrecht is werkzaam in de regio Utrecht en door een aantal taxi ondernemers opgezet die weten wat dienstverlening inhoudt. Een team met 12 taxi’s die service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan. Vanuit de regio Utrecht beiden wij diverse vormen van personen-, en groepsvervoer aan in heel Nederland. We hebben ruime ervaring in het rijden van deur tot deur en maken hiervoor gebruik van onze taxi’s, taxibusjes en rolstoeltaxi’s. Wij onderscheiden ons door service op maat te leveren. Wij beschikken dan ook over ervaren, klantvriendelijke en nette chauffeurs.

Bij Taxicentrale City Utrecht bent u verzekerd van een goede en betaalbare taxi service!

Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot