Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Over ons

Wie zijn TCU?

Taxicentrale City Utrecht is regio Utrecht door aantal taxi ondernemers opgezet die weten wat diens verlening echt betekend. Een klein team met 12 taxi’s die service en betrouwbaarheid hoog in de vaandel leggen. Vanuit regio Utrecht beiden we diverse vormen van personen-, en groepsvervoer in heel Nederland. We hebben ruime ervaring in het “deur tot deur”, maken hiervoor gebruik van onze taxi, taxibusje, rolstoeltaxi’s. We onderscheiden ons in service opmaat en beschikken over ervaren, klantvriendelijke nette chauffeurs.

Ten slotte geen één taxiritje is het zelfde voor een goede en betaalbaar service bent u bij Taxicentrale City Utrecht op de juiste adres.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Snel en goedkoop behulpzaam chauffeurs altijd vriendelijk met nette autos.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Op 22 december 2017 rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak de laatste tijd veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.