Groepsvervoer Utrecht

Bij TCU Groepsvervoer Utrecht regelt u eenvoudig en goedkoop uw taxibusje voor groepsvervoer. Wij hebben meerdere taxibusjes t/m 8 personen dus elke vorm van groepsvervoer is door ons te regelen.

Vanaf 5 personen zetten wij onze taxibusjes in voor Schipholvervoer, festivals, bruiloften, bedrijfsfeesten, Pendeldiensten, et cetera.

Online reserveringen

Bij online reserveringen hebben wij minder administratieve handelingen te verrichten en kunnen wij onze taxibusjes en chauffeurs efficiënter inzetten.

Prijsgarantie

TCU Taxi Utrecht geeft u vooraf maximale zekerheid over de prijs van uw rit met een taxibusje. De ritprijs wordt bij de reservering op basis van uw vertrek- en bestemmingsadres vastgesteld. De prijs wordt automatisch berekend via de snelste weg. De afgesproken prijs staat voor u vast, ongeacht files of andere vertragingen.

Bereken uw rit & bestel online hoge korting

Direct een taxibusje nodig? Bel: 030-700.1290

Groepsvervoer Utrecht

Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot