Groepsvervoer Utrecht

Bij TCU Groepsvervoer Utrecht regelt u eenvoudig en goedkoop uw taxibusje voor groepsvervoer. Wij hebben meerdere taxibusjes t/m 8 personen dus elke vorm van groepsvervoer is door ons te regelen.

Vanaf 5 personen zetten wij onze taxibusjes in voor Schipholvervoer, festivals, bruiloften, bedrijfsfeesten, Pendeldiensten, et cetera.

Woon-werkvervoer

Woon-werkvervoer is een ideale oplossing voor bedrijven en organisaties die verantwoord willen ondernemen. Medewerkers worden opgehaald en gaan samen in een taxi-rolstoeltaxi of bus naar hun werkplek op kantoor of daarbuiten. Naast het milieuvriendelijke karakter van gezamenlijk groepsvervoer borgt u met het woon-werkvervoer van Taxicentrale City Utrecht dat uw medewerkers op tijd en wel aanwezig zijn.

 

Groepsvervoer Utrecht

Prijsgarantie.

Wat is een prijsgarantie en wat houd dat in?
Taxicentrale City Utrecht bied u vooraf maximale zekerheid over de prijs van een taxirit. De ritprijs wordt bij de boeking op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vooraf vastgesteld. Dit is dan het bedrag dat u afrekent met de chauffeur. De prijs wordt berekend via de snelste weg en bevat geen wachttijd. De afgesproken prijs is voor u gegarandeerd, ongeacht files of andere vervelende vertragingen.

 

Online Boekingen

Bij online reserveringen afhankelijk van de afstand bieden wij onze klanten tot wel 40% korting,  bij deze ritten hebben wij minder administratief handeling en kunnen onze wagenpark efficiënter inzetten. Een goede planning zijn kosten lager en dat merken onze klanten dan ook bij de ritprijzen.

Groepsvervoer Utrecht

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.