Goedkope taxi Utrecht online boeking

Een goedkope taxi in Utrecht nodig? TCU Taxi Utrecht is goedkoop, veilig en comfortabel! Alle taxi’s zijn bemand met klantvriendelijke chauffeurs met veel ervaring.

Lage prijzen!

Onze goedkope taxi’s in  Utrecht zijn nog goedkoper als u uw taxi via een online reservering bij ons bestelt. De afgesproken prijs via deze online reservering is voor u gegarandeerd, ook bij files of andere vertragingen.

Bij online boekingen van onze goedkope taxi’s in Utrecht kunnen wij onze taxi’s en chauffeurs beter inzetten. Daarom kunnen wij bij online boekingen nog goedkopere taxi’s aanbieden.

 

 

Goedkope Taxi Utrecht

Taxi Utrecht

TCU is als eerste in Utrecht met geautomatiseerd taxi bestellen. Klanten berekenen of boeken zelf taxi.
lees meer

Schipholvervoer

Met taxi of taxibusje vanuit regio Utrecht naar Schiphol en terug: zie onze speciale Schiphol Airport tarieven.
lees meer

Rolstoeltaxi

Voor de zelfde dag nog kunt u nog een rolstoeltaxi boeken. wij nemen een rolstoel mee (zonder extra kosten).
lees meer

Groepsvervoer

TCU Utrecht vervoert u met taxi of taxibusje veilig, comfortabel en betaalbaar naar uw bestemming.
lees meer

Prijs Garantie

TCU Taxi Utrecht bied u maximale zekerheid over de prijs van een taxirit. De ritprijs wordt bij de online reservering op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vastgesteld. De afgesproken prijs is voor u gegarandeerd, ongeacht files of andere vertragingen.

Online boekingen

Bij online reserveringen kunnen wij ons wagenpark efficiënter inzetten. Vandaar dat wij bij online boekingen een scherpe prijs kunnen hanteren.

 

Betrouwbaar taxi-bedrijf

TCU Taxi Utrecht staat niet alleen hoog aangeschreven vanwege de goedkope taxi’s in Utrecht maar ook om de service en de betrouwbaarheid van ons taxibedrijf dat al jaren stabiel is. Er zijn gedachte dat een zwarte taxi voordelig zijn dan een officiële taxi. Dat klopt ook gedeeltelijk wel. Wat men niet weet bij een ongeval u bent niet verzekert. U weet niet bij wie u instapt, het blijft een rare situatie voor die paar euro’s extra neem een officieel taxi. Goedkoop kan soms duurkoop worden.
Mensen willen namelijk niet alleen een goedkope taxi in Utrecht maar ook een nette taxi en een ervaren chauffeur.

Taxi regio Utrecht

TCU Taxi Utrecht heeft altijd taxi’s in Utrecht en omliggende plaatsen rijden. U bent verzekerd van nette taxi’s, ervaren chauffeurs en u kunt bij ons online uw taxi in Utrecht bestellen.
U kunt bij ons op diverse manieren betalen; contant, met iDeal of per pin.

Een taxi is zeker aan te raden als u zich in Utrecht wenst te verplaatsen. U kunt onze taxi’s op straat aanhouden of gebruik maken van de taxistandplaatsen waar wij vaak aanwezig zijn. U weet dan zeker dat u een goede chauffeur hebt die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. De grootste standplaatsen zijn het Centraal Station, de Neude en het Vredenburg.

Goedkope Taxi Utrecht
Goedkope Taxi Utrecht

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.