Goedkope Taxi Utrecht

Een goedkope taxi in Utrecht nodig? TCU Taxi Utrecht is goedkoop, veilig en comfortabel! Alle taxi’s zijn bemand met klantvriendelijke chauffeurs met veel ervaring.

Lage prijzen!

Onze goedkope taxi’s in  Utrecht zijn nog goedkoper als u uw taxi via een online reservering bij ons bestelt. De afgesproken prijs via deze online reservering is voor u gegarandeerd, ook bij files of andere vertragingen.

Goedkope taxi Utrecht online boekingen

Bij online boekingen van onze goedkope taxi’s in Utrecht kunnen wij onze taxi’s en chauffeurs beter inzetten. Daarom kunnen wij bij online boekingen nog goedkopere taxi’s aanbieden.

Bereken uw rit & bestel online

Direct bellen kan ook: +31.(0)30.7001290

 

Goedkope Taxi Utrecht

Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot

TCU Taxi Utrecht heeft altijd goedkope taxi’s in Utrecht en omliggende plaatsen rijden. U bent verzekerd van nette taxi’s, ervaren chauffeurs en u kunt bij ons online uw goedkope taxi in Utrecht bestellen.
U kunt bij ons op diverse manieren betalen; contant, met iDeal of per pin.
TCU Taxi Utrecht staat niet alleen hoog aangeschreven vanwege de goedkope taxi’s in Utrecht maar ook om de service en de betrouwbaarheid van ons taxibedrijf dat al jaren stabiel is.
Mensen willen namelijk niet alleen een goedkope taxi in Utrecht maar ook een nette taxi en een ervaren chauffeur.

Een goedkope taxi is zeker aan te raden als u zich in Utrecht wenst te verplaatsen. U kunt onze goedkope taxi’s op straat aanhouden of gebruik maken van de taxistandplaatsen waar wij vaak aanwezig zijn. U weet dan zeker dat u een goede chauffeur hebt die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. De grootste standplaatsen zijn het Centraal Station, de Neude en het Vredenburg.