Elektrische Taxi Utrecht

Een elektrische taxi in Utrecht nodig? TCU Taxi Utrecht heeft comfortabele elektrische taxi’s voor degenen die milieuvriendelijk vervoer willen! Alle elektrische taxi’s zijn online te reserveren. Natuurlijk met een professionele taxichauffeur.

Elektrische taxi’s tegen vaste prijzen

Onze elektrische taxi’s in Utrecht zijn online te boeken tegen een van te voren vastgelegde prijs. Deze prijs voor de elektrische taxi is voor u de zekerheid van dat, ook bij files of andere vertragingen, niet meer hoeft te betalen dan vooraf is vastgelegd.

Elektrische taxi Utrecht online reserveren

Bij online bestellingen van onze milieuvriendelijke elektrische taxi’s in Utrecht kunnen wij onze taxi’s en chauffeurs goed inplannen. Daarom kunnen wij bij online bestellen scherpere tarieven hanteren.

Bereken uw rit & bestel online

Direct bellen kan ook: +31.(0)30.7001290

 

Elektrische Taxi Utrecht

Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot

Elektrische taxi’s zijn in Utrecht nog in opmars maar bij ons kunt u uw elektrische taxi telefonisch of online reserveren. U bent verzekerd van hulpvaardige, vriendelijke chauffeurs en een elektrische taxi die aan alle wensen en (milieu)eisen voldoet.
U kunt bij ons op diverse manieren betalen; contant, met iDeal of per pin.
Wij staan vanwege onze dienstverlening in Utrecht bekend om onze service die.
Mensen kiezen voor een elektrische taxi in Utrecht maar willen ook graag een professionele, ervaren chauffeur.

Een elektrische taxi is zeker aan te bevelen als u zich milieuvriendelijk in Utrecht wenst te verplaatsen. U kunt onze elektrische taxi’s online boeken zodat u zeker weet dat u op tijd bent met een professionele taxichauffeur hebt die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht.

Met een elektrische taxi van TCU bent u in Utrecht verzekerd van comfortabel vervoer!