CheapTaxi Utrecht

Een cheap taxi in Utrecht nodig? TCU Taxi Utrecht heeft comfortabele taxi’s voor degenen die een goedkope taxi willen! Alle taxi’s zijn online te reserveren. Uiteraard met een nette chauffeur.

Cheap taxi’s & vaste prijzen

Onze cheap taxi’s in Utrecht zijn online te boeken tegen een van te voren vastgelegde prijs. Deze prijs voor de voordelige taxi is voor u de zekerheid van dat, ook bij files of andere vertragingen, niet meer hoeft te betalen dan vooraf is vastgelegd.

Cheap taxi Utrecht online reserveren

Bij online bestellingen van taxi’s in Utrecht kunnen wij onze taxi’s en chauffeurs goed inplannen. Daarom kunnen wij bij online bestellen scherpere tarieven hanteren.

Bereken uw rit & bestel online

Direct bellen kan ook: +31.(0)30.7001290

 

Cheap Taxi Utrecht

Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot

Cheap taxi’s in Utrecht zijn er genoeg maar bij ons kunt u telefonisch of online reserveren. U bent verzekerd van hulpvaardige, vriendelijke chauffeurs en een taxi die aan al uw wensen voldoet.
U kunt bij ons op diverse manieren betalen; contant, met iDeal of per pin.
Wij staan vanwege onze dienstverlening in Utrecht bekend om onze service die.
Mensen kiezen voor een ‘cheap’ taxi in Utrecht maar willen ook graag een professionele, ervaren chauffeur.

Een cheap taxi is aan te bevelen als u zich in Utrecht wilt laten vervoeren. U kunt onze taxi’s online boeken zodat u zeker weet dat u op tijd bent en een nette, professionele taxichauffeur hebt die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. Dat is voor uw wel zo vertrouwd!

Met een cheap taxi van TCU bent u in Utrecht verzekerd van een goedkope maar luxe taxi!